Onze medewerkers

"Teamwork verdeelt het werk en vermenigvuldigt het succes"

Maak kennis met ons managementteam

De Moba Group is trots op de 800 personen die wereldwijd voor haar werken - allemaal zijn ze even gepassioneerd, enthousiast en deskundig op hun gebied. Deze toegewijde professionals worden aangestuurd door een krachtig managementteam.

 • team_member
  Edwin Bolwerk

  Chief Executive Officer Moba Group

  close
  team_member

  Edwin Bolwerk

  Chief Executive Officer Moba Group

  Ik ben Chief Executive Officer en ben verantwoordelijk voor de Moba Group. Ik begon in 2020 en kende het bedrijf al voordat ik begon. Het vakmanschap, de toewijding en de betrokkenheid van de medewerkers zijn zeer indrukwekkend. We zijn toonaangevend in de hightechwereld van eiersortering, -verpakking en -verwerking.

  Voordat ik in 2020 bij Moba kwam, heb ik een aantal leidinggevende posities bekleed bij verschillende wereldwijde spelers binnen de maak-industrie.

  Het is onze taak om de eierindustrie te ondersteunen bij het omgaan met de voortdurend veranderende omstandigheden, het bereiken van een hogere nauwkeurigheid, behandeling en track-and-trace-informatie van elk ei. De toekomst van Moba is veelbelovend, maar de eierindustrie is een markt die voortdurend verandert. Keer op keer moeten we onszelf vragen: Wat zijn de behoeften van onze klanten en wat kunnen we doen om bij te dragen aan hun succes? Omdat het succes van onze klanten ons blijft stimuleren. We moeten ons richten op het doorvoeren van innovaties en het op de best mogelijke manier ondersteunen van onze klanten. Moba is een ambitieus bedrijf en ik ben er trots op dat ik Moba, samen met het wereldwijde Moba-team, naar een hoger niveau kan tillen.

 • team_member
  Mark van der Wolf

  Director Service and Projects Moba Group

  close
  team_member

  Mark van der Wolf

  Director Service and Projects Moba Group

  Nadat ik ben afgestudeerd in werktuigbouwkunde en bedrijfsadministratie heb ik in diverse bedrijfstakken gewerkt voordat ik in 2009 bij Moba kwam als Director of Service & Projects. Ik werd met name aangetrokken door het internationale karakter van Moba. Onze functie-overschrijdende serviceorganisatie bestaat uit internationale, klantgerichte mensen met de vaardigheden en ervaring die nodig is om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Op ons vakgebied draait het allemaal om mensen. In een wereld die steeds sneller en veeleisender wordt, is het heel belangrijk om dicht bij onze klanten te blijven staan. Wij moeten hun stem vertegenwoordigen en effectief samenwerken met andere disciplines binnen onze organisatie.

  Wij hebben door de jaren veel bereikt. We hebben een professioneel Project Managementteam opgezet, ons Technisch Trainingscentrum uitgebreid en een effectiever QA/QC-proces ontwikkeld. Wij hebben ook onze Field Serviceteams en technische back offices wereldwijd uitgebreid en onze prestatie als het gaat om de levering van reserveonderdelen verbeterd. Onlangs hebben wij een Customer Care team opgezet waarmee wij proactieve ondersteuning willen bieden aan onze klanten met betrekking tot het optimaliseren van de bedrijfsactiviteiten en resultaten.

  Dagelijks streeft ons wereldwijde team naar klanttevredenheid en klantloyaliteit; het is ons doel om de juiste service te bieden op het juiste moment en op de juiste plaats. De uitdaging waar mijn team en ik mee worden geconfronteerd is om nog vele jaren continue waarde en ondersteuning te bieden!

 • team_member
  Anton Janssen

  Chief Financial Officer Moba Group

  close
  team_member

  Anton Janssen

  Chief Financial Officer Moba Group

  Voordat ik op 1 februari 2015 bij Moba kwam als Chief Financial Officer, had ik 17 jaar bij een grote multinational gewerkt op diverse internationale finance-posities, waarbij ik verschillende divisies ondersteunde. Voor mij is het een eer om voor Moba te mogen werken.

  Al meer dan 70 jaar bewijst Moba dat zij een leider is binnen de eierindustrie, met een duidelijke focus op het continu streven naar verbetering en het leveren van totaalproducten waar onze klanten hun voordeel mee doen.

  Het is bijzonder inspirerend om te zien wat Moba in de loop der jaren heeft bereikt en samen te werken met een wereldwijd team dat deze successen niet vanzelfsprekend vindt, maar altijd vooruit kijkt naar de volgende mogelijkheid om nog beter te worden.

  Door al onze organisaties, werken mijn team en ik nauw samen om Moba te ondersteunen in het bereiken van haar ambities. Om dit te garanderen hebben wij in de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt door de juiste bedrijfsinformatie, processen en hulpmiddelen beschikbaar te stellen die helpen om de korte- en langetermijndoelstellingen van Moba te definiëren en te realiseren.

  Moba is een fantastisch bedrijf om voor te werken met bijzondere mensen en ik ben er trots op dat ik er deel van mag uitmaken.

 • team_member
  Paul Buisman

  Product Management Director Moba Group

  close
  team_member

  Paul Buisman

  Product Management Director Moba Group

  Met meer dan drie decennia aan technische kennis binnen de eierindustrie ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Product Management. Samen met het Management Team en de verschillende afdelingen maken wij plannen op de lange termijn die altijd klantgericht zijn. Input vanuit ons wereldwijde verkoop- en servicenetwerk in combinatie met veldonderzoek zorgt voor een continue stroom aan ideeën. Ik werk samen met mijn team om al deze creatieve ideeën om te zetten in projecten die gunstig zullen zijn voor onze industrie.

  Ik ben bijzonder trots op het feit dat onze apparatuur dagelijks meer dan een miljard eieren verwerkt en heb er alle vertrouwen in dat onze plannen voor de toekomst meer kansen voor optimalisatie zullen bieden voor onze klanten en waarde zullen toevoegen aan de industrie.

  Eieren zijn een geweldige en efficiënte bron van eiwitten en het is onze taak de industrie te voorzien van hulpmiddelen die afval beperken en het meest uit de eieren halen!!

 • team_member
  Dolf Ketelaar

  Human Resources Director Moba Group

  close
  team_member

  Dolf Ketelaar

  Human Resources Director Moba Group

  Sinds januari 2016 ben ik in dienst bij Moba als HR Directeur. Ik zit al ruim 25 jaar in het vak en in mijn carrière heb ik diverse rollen vervuld binnen de disciplines HR en/of (internationale) Opleidingen

  Ik ervaar Moba als een fijn bedrijf met trotse medewerkers. Mijn persoonlijke motto "Realiseer Eigenaarschap en Leiderschap zo ver omlaag in de organisatie als mogelijk" (oftewel: geef mensen de maximaal mogelijke verantwoordelijkheid en bevoegdheid voor hun eigen prestatie) sluit nauw aan bij de kernwaarden van Moba.

  Wij zijn al 70 jaar in beweging en nog volop in ontwikkeling. Het is mooi om te zien wat er al bereikt is en wat er nog voor mogelijkheden zijn. Kortom, Moba is een prachtig bedrijf om voor te werken en mijn bijdrage aan te mogen leveren om het bedrijf nog verder te laten groeien.

 • team_member
  Richard Ruempol

  Operations Director Moba Group

  close
  team_member

  Richard Ruempol

  Operations Director Moba Group

  In maart 2019 ben ik als Operations Director bij de Moba Group van start gegaan en neem meer dan twintig jaar ervaring mee in Operations Management in de voedsel-, pharma-, automotive- en maakindustrie.

  Het doel dat ik samen met mijn team heb gesteld, is om ervoor te zorgen dat onze klanten hun producten op tijd ontvangen én met het hoge kwaliteitsniveau dat van een Moba-machine mag worden verwacht. Om dit te waarborgen, en te voldoen aan de toenemende vraag, maken we gebruik van LEAN technieken in het gehele Operations proces: productie, assemblage en supply chain. Deze technieken helpen ons het proces zo effectief mogelijk te laten verlopen en de kwaliteit van onze producten te garanderen.

  Ik ben vereerd om voor één van de meest toonaangevende machinebouwbedrijven van Nederland te werken. Het doet mij veel plezier om samen te werken met toegewijde en gemotiveerde collega’s. Dit maakt mij trots en geeft mij de energie om ervoor te zorgen dat onze fabrieken gereed zijn voor alle uitdagingen die op onze pad terecht komen. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd, onze fabrieken goed voorzien van moderne productietechnologieën en wij hebben de mentaliteit om ons continu te verbeteren.

  Moba bedient de eierindustrie al meer dan 70 jaar en ik heb er alle vertrouwen in dat we onze klanten nog vele jaren van dienst zullen zijn met machines en oplossingen om hun bedrijf verder te optimaliseren.

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img