Over Moba

De Moba Group is ’s werelds toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren

Vertrouwd en betrouwbaar sinds 1947

Binnen de eierindustrie is Moba de toonaangevende producent van apparatuur voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Moba is in 1947 opgericht en is uitgegroeid tot een grote onderneming met een wereldwijd team van 800 toegewijde medewerkers. Allemaal professionals op hun eigen kennisgebied. Moba heeft kantoren over de hele wereld en beschikt over een uitgebreid netwerk aan vertegenwoordigers. Het hoofdkantoor van Moba staat in Barneveld. De naam van het bedrijf is een samenstelling van de naam van de oprichter Job Mosterd en zijn geliefde Barneveld. Deze bijzonder toegewijde man had een passie voor machines en koesterde zijn meest waardevolle bezit - zijn medewerkers. 


missie

Het is onze missie om onze klanten wereldwijd te ondersteunen bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Dit doen wij door de beste oplossingen voor het sorteren en verwerken van eieren te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden. 


VISIe

Het is onze visie om voedselproducenten wereldwijd in staat te stellen om de groeiende wereldbevolking - met haar continu veranderende voorkeuren - te voeden met op ei gebaseerde voeding die veilig, hoogwaardig, smakelijk en betaalbaar is.


BETROUwBAaRHEID

Onze kernboodschap is dat wij ernaar streven een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten door end-to-end oplossingen met de beste waarde te leveren, zowel nu als in de toekomst.

BROCHURES VAN MOBA

  • Autopack

    Optimaliseer jouw bedrijf

    PDF downloaden

  • Betrouwbaar in hart en nieren!

    Wij staan altijd klaar om onze klanten te dienen en te ondersteunen.

    PDF downloaden

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img