Referenties

"Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie" - Michael LeBoeuf

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben

Wij zijn trots op de superieure apparatuur en dienstverlening die wij leveren, maar u hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven. Hier kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen....

 • client_image

  Dhr. Nguyen Thanh Tuan, eigenaar van Tafa Viet Livestock

  "De Moba Omnia XF250 voldoet aan al onze verwachtingen en we zijn zeer tevreden over onze machines. We kunnen vertrouwen op onze geavanceerde apparatuur met indrukwekkende prestaties en op de kennis en ervaring van het Moba-serviceteam."

 • client_image

  Dhr. Neel Patel, McLean Farms

  "Dankzij de uitgebreide kennis van de trainers en hun flexibiliteit zijn al mijn vragen beantwoord. De vele tips en trucs die ze hebben gedeeld, helpen me het meeste uit de Moba-machines te halen. Ik kan nu bijvoorbeeld de efficiëntie verbeteren, de uitvaltijd verminderen en nu heb ik het vertrouwen en de kennis om elk probleem aan te pakken dat zich kan voordoen."

 • client_image

  Dhr. Sandeep Vansia, McLean Farms

  "In de afgelopen vier weken heb ik de cursussen Omnia Operating, Loader, MR12 en de Omnia Service gevolgd. De tijd die ik heb geïnvesteerd was echt de moeite waard. Ik heb alle ins en outs geleerd van de verschillende MOBA-machines die ik dagelijks moet bedienen. Nu kan ik deze kennis en ervaring gebruiken om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen."

 • client_image

  Dhr. Vasco, eigenaar van Ovosur

  "Het vervangen van onze oude Pelbo-brekers door de nieuwe Moba-Pelbo Synchro400-breker was een grote financiële investering voor het bedrijf, maar gelijk in de eerste week na ingebruikname zagen we al dat het een goede beslissing was. De dooieropbrengst is uiterst belangrijk voor ons bedrijf en met trots kan ik zeggen dat we 28-29% dooier uit eieren van soms lage kwaliteit eieren halen. Dat is zelfs meer dan de opbrengst in de jaren negentig, toen we eieren met de hand braken en scheidden! Behalve de indrukwekkende prestaties van de nieuwe Pelbo-apparatuur, wil ik de hoge scheidingskwaliteit van puur eiwit en de dooieropbrengst benadrukken. Een beter resultaat met hetzelfde type eieren heb ik bij andere leveranciers niet gezien. Als ik mijn productiemanager dingen hoor zeggen als "De machine is uitstekend, alles verloopt vlekkeloos" of "De lader doet z'n werk en de scheiding is spectaculair", dan realiseer ik dat we met Moba de juiste keuze hebben gemaakt."

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img