Referenties

"Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie" - Michael LeBoeuf

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben

Wij zijn trots op de superieure apparatuur en dienstverlening die wij leveren, maar u hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven. Hier kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen....

 • client_image

  Dhr. Kiti Boonkerdsubsin, eigenaar van Ruammitr

  "De kwaliteit en robuustheid van de Omnia PX350 maken het verschil. En de voortdurende steun die we ontvangen van het kantoor van Moba Asia in Kuala Lumpur en agenten heeft ons het vertrouwen gegeven om voor Moba te kiezen voor al onze eiersorterings- en verpakkingsbehoeften."

 • client_image

  Dhr. Don Trefz, D.A. Hall’s General Manager voor de supply chain

  "Door gebruik te maken van iMoba, hebben we onze OEE met 5% verbeterd. Met name de Performance Pro-module heeft ons geholpen. We kunnen nu de prestaties van de machine en de kwaliteit van de eieren in real-time controleren, wat ons een voorsprong geeft bij het identificeren van zowel negatieve als positieve veranderingen in het productieproces. Ik ben ook heel tevreden over de prestaties van Moba-robotica. Nadat de eerste twee MR12-verpakkingsmachines waren geïnstalleerd, waren we erg onder de indruk van zowel de productie als de betrouwbaarheid van de robots. Het overtrof onze verwachtingen, dus we besloten zonder twijfel om nog twee units te bestellen. Deze installatie werd uitgevoerd zonder productieverlies. En we zagen direct verbeteringen met een verdubbeling van de productiecapaciteit, vergeleken met de CP12's. We hebben nieuwe productlijnen geïntroduceerd voor de MR12's en Moba Asia heeft ons enorm geholpen door deze producten op afstand te configureren en in gebruik te stellen.”

 • client_image

  Dhr. Carl Kicklighter, Plant Manager van Vital Farms

  "We meten onze productiviteit met Overall Equipment Effectiveness (OEE). En sinds de installatie van de MR12's en de MR50 zien we een aanzienlijke toename van de productiviteit. Ook zien we verbeteringen in de betrouwbaarheid en consistentie van de machines, maar onze grootste verbetering is het ergonomische aspect. We streven er momenteel naar om ongeveer 12% van het machinevolume door een MR12 te laten lopen, zodat het volume aanzienlijk daalt met iedere MR12 die we installeren. Een bijkomend voordeel voor ons is de flexibiliteit van het wisselen van banden zonder productieverliezen, omdat de lagere volumes kunnen worden opgevangen op de andere banden. Als ik in de toekomst nog een MR12 zou kopen, zou ik dit niet doen zonder een case erector te bestellen. Eén van de grootste voordelen van de MR12's is dat ze onze medewerkers de flexibiliteit bieden om te helpen op verschillende plaatsen in de verpakkingsruimte. Zonder case erector zouden de medewerkers de MR12 niet kunnen verlaten, omdat ze dan voortdurend dozen moeten opzetten en de MR12's handmatig moeten voeden. Bovendien verliep de integratie tussen de Endoline en de MR12's probleemloos."

 • client_image

  Dhr. Nguyen Thanh Tuan, eigenaar van Tafa Viet Livestock

  "De Moba Omnia XF250 voldoet aan al onze verwachtingen en we zijn zeer tevreden over onze machines. We kunnen vertrouwen op onze geavanceerde apparatuur met indrukwekkende prestaties en op de kennis en ervaring van het Moba-serviceteam."

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img