Referenties

"Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie" - Michael LeBoeuf

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben

Wij zijn trots op de superieure apparatuur en dienstverlening die wij leveren, maar u hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven. Hier kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen....

 • client_image

  Dhr. Christian Endres, oprichter van Endres-Ei

  "Bij onze zoektocht naar hogere standaarden op het gebied van hygiëne, reiniging en behandeling van eieren, hebben we geconcludeerd dat Moba, en de Omnia PX180 in het bijzonder, de beste keuze zijn. Net als Moba is Endres-Ei een innovatief en toekomstgericht bedrijf dat ernaar streeft zijn klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn."

 • client_image

  Dhr. Gareth Griffiths, mede-eigenaar van Griffiths Family Farms

  "Vele jaren geleden zijn we overgestapt op Moba-machines voor het sorteren van eieren. De nieuwe generatie neemt het bedrijf over en daarom hebben we besloten om ook over te stappen op een ander merk voor de verwerkingsapparatuur voor eieren. We zijn ervan overtuigd dat het hogere niveau van betrouwbaarheid en service ons meer winst zal opleveren. Door over te stappen op het merk Pelbo zal de nieuwe generatie nog vele jaren zorgeloos kunnen werken. We kijken uit naar een stralende toekomst in onze samenwerking met Moba."

 • client_image

  Mr. Dermot Herlihy, Managing Director bij Belview Eggs

  “Wij, bij Belview Eggs, vinden iMoba van grote waarde voor onze productiviteit zoals wij het gebruiken als een interne bonusregeling voor onze medewerkers. Het is ook nuttig om te zien welke banen er zijn gestopt en de duur van deze stops, wat ons goede feedback geeft over de kwaliteit van het product en de individuele prestaties van het personeel. Ook gebruiken wij het om de eikwaliteit van onze leveranciers te checken.”

 • client_image

  Mr. Joakim Hallin, Chief Maintenance Manager, DAVA Foods Sweden AB

  "De Customer Care Engineer heeft ons verpakkingsstation bezocht en drie dagen lang geëvalueerd. Hij keek naar onze manier van werken, ons productieproces en hij heeft ons onderhouds- en schoonmaakpersoneel beoordeeld. Alle bevindingen en aanbevelingen werden gedocumenteerd in een Customer Care rapport dat op locatie werd gepresenteerd. Na uitvoering van de meeste actiepunten is het aantal ongeplande machinestops verminderd en is de dagelijkse efficiëntie met meer dan 20% gestegen. We hoeven nu niet meer in het weekend te draaien! Tijdens een vervolgbezoek heeft Moba de vaardigheden van onze technische medewerkers vergroot en de algehele toestand van de apparatuur sterk verbeterd. Dankzij het Customer Care Team van Moba presteren we nu beter dan ooit."

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img