Referenties

"Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie" - Michael LeBoeuf

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben

Wij zijn trots op de superieure apparatuur en dienstverlening die wij leveren, maar u hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven. Hier kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen....

 • client_image

  Mr. Dermot Herlihy, Managing Director bij Belview Eggs

  “Wij, bij Belview Eggs, vinden iMoba van grote waarde voor onze productiviteit zoals wij het gebruiken als een interne bonusregeling voor onze medewerkers. Het is ook nuttig om te zien welke banen er zijn gestopt en de duur van deze stops, wat ons goede feedback geeft over de kwaliteit van het product en de individuele prestaties van het personeel. Ook gebruiken wij het om de eikwaliteit van onze leveranciers te checken.”

 • client_image

  Mr. Jerry Hall, Processing Director bij Hickman’s Family Farms

  “Wij werken nu al meer dan 2 jaar met robotsystemen van Moba. Betrouwbaarheid en de integratie met logistiek en de sorteermachine waren de redenen waarom wij besloten om in automatisering te investeren. Wij zien dat Moba zich blijft inzetten voor de innovatie en verdere ontwikkeling van apparatuur voor verpakken en sorteren. De MR12 is een perfect voorbeeld: Het was een briljant idee om de twee robotsystemen in één compacte machine te integreren. De cel heeft de kleinst mogelijke staruimte nodig om tot wel 180 dozen per uur te verwerken. Het feit dat de 2 robotten volledig onafhankelijk van elkaar werken zorgt bovendien voor optimale flexibiliteit. Het doet ons plezier dat wij de allereerste versie van de MR12 hebben kunnen testen en we zijn ervan overtuigd dat deze innovatie de markt zal veranderen.”

 • client_image

  Mario Hodel, CEO bij F&F SA/AG

  "Naar onze mening is de technologie achter de Omnia PX-serie de best beschikbare technologie voor het sorteren van eieren. Het concept waarbij de eieren afzonderlijk worden gehanteerd zorgt ervoor dat er minder eieren breken en wij zodoende onze verkoopbare producten maximaliseren. Het complete wasconcept - zoals Cleaning In Place, Parts Washers, afdekkingen die op hun plaats blijven tijdens het reinigen en het hygiënesysteem van de machine - reduceert de schoonmaaktijd en zorgt ervoor dat de machine weinig onderhoud nodig heeft. In tegenstelling tot andere eiersorteermachines in de industrie heeft de Omnia PX aanraakschermen op iedere inpaklijn die alle relevante informatie weergeven. In één oogopslag kunnen wij alle aspecten bewaken en het hele systeem aansturen. Slim geïntegreerde functies zoals prestatiegegevens, diagnostische informatie en de Omnialink stellen ons in staat onze sorteerresultaten dagelijks te vergelijken. Hierdoor kunnen eventuele problemen worden voorkomen en wordt ieder ei traceerbaar. Daarnaast is het mogelijk om informatie af te drukken op de afzonderlijke eierverpakking. Voor ons is de totale prestatie van de Omnia PX ongeëvenaard binnen de industrie.

 • client_image

  Mr. Cal Schipper, eigenaar van Schipper Eggs LLC

  “Wij hebben de afgelopen jaren gewerkt met een Moba-sorteermachine en hebben daar veel succes mee gehad. Dus het besluit om de nieuwe machine aan te schaffen was snel genomen. Het doet mij plezier dat Moba het concept waarbij ieder ei afzonderlijk wordt gehanteerd heeft gehandhaafd en ik ben bijzonder blij met de capaciteit van 700 dozen per uur die de nieuwe machine biedt. Moba heeft dit kunnen realiseren zonder een kritiek proces te versnellen. Het doet mij genoegen dat wij het eerste bedrijf in de VS zijn dat gebruik maakt van dit type sorteermachine.”

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img