Referenties

"Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie" - Michael LeBoeuf

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben

Wij zijn trots op de superieure apparatuur en dienstverlening die wij leveren, maar u hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven. Hier kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen....

 • client_image

  Mr. Joakim Hallin, Chief Maintenance Manager, DAVA Foods Sweden AB

  "De Customer Care Engineer heeft ons verpakkingsstation bezocht en drie dagen lang geëvalueerd. Hij keek naar onze manier van werken, ons productieproces en hij heeft ons onderhouds- en schoonmaakpersoneel beoordeeld. Alle bevindingen en aanbevelingen werden gedocumenteerd in een Customer Care rapport dat op locatie werd gepresenteerd. Na uitvoering van de meeste actiepunten is het aantal ongeplande machinestops verminderd en is de dagelijkse efficiëntie met meer dan 20% gestegen. We hoeven nu niet meer in het weekend te draaien! Tijdens een vervolgbezoek heeft Moba de vaardigheden van onze technische medewerkers vergroot en de algehele toestand van de apparatuur sterk verbeterd. Dankzij het Customer Care Team van Moba presteren we nu beter dan ooit."

 • client_image

  Mr. Juha Lehto, CEO van Kieku OY Finland

  "Op ons verzoek heeft het Customer Care Team van Moba ons verpakkingsstation en sorteerproces geanalyseerd. Ons doel was het verhogen van de productie met dezelfde mankracht. We hebben de meeste aanbevelingen geïmplementeerd en bijvoorbeeld hardware-upgrades uitgevoerd en machines uitgebreid. Ook beschikken we nu over een capaciteitscontrolelicentie voor onze verpakkingsmedewerkers. Dit heeft geresulteerd in een hogere dagelijkse productie met hetzelfde personeel."

 • client_image

  Mr. Dermot Herlihy, Managing Director bij Belview Eggs

  “Wij, bij Belview Eggs, vinden iMoba van grote waarde voor onze productiviteit zoals wij het gebruiken als een interne bonusregeling voor onze medewerkers. Het is ook nuttig om te zien welke banen er zijn gestopt en de duur van deze stops, wat ons goede feedback geeft over de kwaliteit van het product en de individuele prestaties van het personeel. Ook gebruiken wij het om de eikwaliteit van onze leveranciers te checken.”

 • client_image

  Mr. Jerry Hall, Processing Director bij Hickman’s Family Farms

  “Wij werken nu al meer dan 2 jaar met robotsystemen van Moba. Betrouwbaarheid en de integratie met logistiek en de sorteermachine waren de redenen waarom wij besloten om in automatisering te investeren. Wij zien dat Moba zich blijft inzetten voor de innovatie en verdere ontwikkeling van apparatuur voor verpakken en sorteren. De MR12 is een perfect voorbeeld: Het was een briljant idee om de twee robotsystemen in één compacte machine te integreren. De cel heeft de kleinst mogelijke staruimte nodig om tot wel 180 dozen per uur te verwerken. Het feit dat de 2 robotten volledig onafhankelijk van elkaar werken zorgt bovendien voor optimale flexibiliteit. Het doet ons plezier dat wij de allereerste versie van de MR12 hebben kunnen testen en we zijn ervan overtuigd dat deze innovatie de markt zal veranderen.”

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img