Referenties

"Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie" - Michael LeBoeuf

Wat onze klanten over ons te zeggen hebben

Wij zijn trots op de superieure apparatuur en dienstverlening die wij leveren, maar u hoeft ons niet op onze blauwe ogen te geloven. Hier kunt u lezen wat onze klanten over ons zeggen....

 • client_image

  Dhr. Matthew Bird, directeur bij Bird Bros Ltd.

  "Moba Omnia PX350 is in 2014 in gebruik genomen en sindsdien het ware middelpunt van ons Packing Center. De grote investering heeft de manier waarop ons bedrijf opereert veranderd, waardoor er meer capaciteit is voor uitbreiding, bewezen betrouwbaarheid en geavanceerde functionaliteit. Het verbetert ook de kwaliteit van de eieren die we verpakken en biedt een betere traceerbaarheid voor al onze producten. Daarom willen we je bedanken, Moba!"

 • client_image

  Dhr. Ady Crawley, eigenaar Sunrise Eggs

  "Het ontwerp en de lay-out van mijn nieuwe robots zijn briljant. De efficiëntie neemt met de week toe. Ik denk dat ik met de robots wel 5 of 6 arbeidskrachten kan besparen, en dat is meer dan ik had verwacht. De productie is met 25% verbeterd (geweldig), dus ik ben dol op Moba."

 • client_image

  Dhr. Mark Davison, eigenaar van Ballygarvey Eggs

  "De MR12 heeft alle voordelen van de MR10 en maakt ook goed gebruik van de capaciteit van de verpakkingslijn voor alle soorten verpakkingen/dozen. Het handmatig inpakken in dozen beperkt de snelheid van de verpakkingslijn en daarmee de snelheid van de sorteermachine, maar de MR12 biedt de oplossing. We hebben de doorvoer met 50% verhoogd zonder het aantal medewerkers te verhogen. De MR12 presteert consistent goed met het complete assortiment eierverpakkingen en trays. Bovendien kan de operator snel omschakelen in dezelfde tijd die nodig is om de verpakkingslijn te veranderen. Deze machine voldoet aan al mijn eisen."

 • client_image

  Dhr. Christian Endres, oprichter van Endres-Ei

  "Bij onze zoektocht naar hogere standaarden op het gebied van hygiëne, reiniging en behandeling van eieren, hebben we geconcludeerd dat Moba, en de Omnia PX180 in het bijzonder, de beste keuze zijn. Net als Moba is Endres-Ei een innovatief en toekomstgericht bedrijf dat ernaar streeft zijn klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn."

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img