Serviceovereenkomsten

Preventief onderhoud, uw beste garantie voor een maximale bedrijfstijd van uw machine


Om problemen met uw machines te vermijden, adviseren wij regelmatig preventief onderhoud. Met preventief onderhoud blijft uw machine in topconditie en heeft deze een maximale bedrijfstijd. Met een Moba-serviceovereenkomst is het uw keuze of u uw onderhoud intern uitvoert of uitbesteedt aan Moba.

 

Als u voor het laatste kiest, zullen onze ervaren en zeer deskundige technici uw fabriek bezoeken en voor het onderhoud van uw machines zorgen. Deze gespecialiseerde technici zullen uw apparatuur ondersteunen en processen toepassen die de beschikbaarheid en productiviteit van uw systeem verhogen.

news-video

Dit heeft vele voordelen:

  • Uw bedrijfsvoering zal betrouwbaarder zijn als u de apparatuur regelmatig laat controleren door specialisten. De kans op storingen is aanzienlijk kleiner en de producten die u levert zullen van een hogere kwaliteit zijn.
  • Als u uw apparatuur regelmatig controleert, is er minder kans op ongelukken op de werkvloer. Preventief machineonderhoud creëert daarom een veilige werkomgeving voor de werknemers die dagelijks met de apparatuur werken.
  • Door het plannen van onderhoud op het meest gunstige moment zal het productieproces zo veel mogelijk actief blijven en verliest u weinig omzet.
  • Preventief onderhoud kost minder dan slijtage of schade aan uw apparatuur. Daarom is preventie beter dan herstel.
  • Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw machine: u kunt de machine langer gebruiken en zo het maximale rendement uit uw machines en investeringen halen.


iMoba performance pro

Wij bieden gratis een iMoba performance pro modulelicentie aan wanneer u een nieuwe Omnia serviceovereenkomst (preventief onderhoud) afsluit. Dit contract is alleen van toepassing op Omnia-sorteermachines die vanaf 2015 zijn geïnstalleerd. U kunt iMoba performance pro gratis gebruiken zolang de Omnia serviceovereenkomst geldig is.


iMoba kan zoveel meer voor uw bedrijf doen, klik hier voor meer informatie.


Ervaar het verschil dat preventief onderhoud kan maken voor uw bedrijf. Neem contact op met onze Customer Care-afdeling: customercare@moba.net.

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img